Az NRC Insights & Ideas tanácsadóról

Szabó Tünde

NRC marketingkutatás tanácsadás szemkamerás vizsgálatokMarketingkutató, 2010-ben kezdett el szemkamerás kutatásokkal foglalkozni, miután csatlakozott az NRC csapatához. Tünde kvantitatív és kvalitatív kutatási projekteken egyaránt dolgozik. Számos szemkamerás kutatás kivitelezésében részt vett, moderátorként és elemzőként egyaránt, illetve kutatások levezényléséért is felelős. Hozzájárult ahhoz, hogy a csomagolásteszt és reklámfilmteszt módszertana bevezetésre és az NRC szemkamerás szolgáltatásai közé felvételre kerüljön. Több mint száz interjút készített már munkája során, legnagyobb tapasztalattal a csomagolástesztek, reklámfilmtesztek és honlap redesign tesztelések területén rendelkezik.


Kutató és Tanácsadó

Az NRC Insights & Ideas tanácsadó csapata támogatja ügyfeleit a probléma megfogalmazásától a konkrét megoldásokig. A száraz adatok ismerete önmagában nem tesz eredményessé egy céget. Olyan működőképes – ready to go – ötletekkel segítjük a céljait, amelyeket már aznap elkezdhet megvalósítani, hogy kézbe kapta az eredményeket. Megismerjük az üzleti folyamatait, segítünk a helyes kutatási kérdések kidolgozásában végül pedig konkrét cselekvési tervet bocsájtunk a rendelkezésére, melynek eredményeként hatékonyabb marketingkampányokat indíthat, használhatóbb, ergonómikus honlapokat fejleszthet vagy figyelemfelkeltőbb csomagolásokat tervezhet.

Összetett probléma, sokoldalú csapat

Minden ügyfelünk valamelyest más problémával keres fel minket, amelyek nem ritkán igen összetettek, ezért nem gondoljuk, hogy egy személy egyedül képes kézzel fogható eredményeket produkáló munkát végezni. A szemkamerás szolgáltatásainknál egy sokoldalú csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, ahol tapasztalt kutatók, online marketing szakemberek, képzett webdesignerek, keresőoptimalizálási specialista és PR szakértő dolgoznak együtt, hogy a lehető legváltozatosabb problémákra is tudjunk megoldásokat javasolni és a legösszetettebb kérdésekre is tudjunk válaszolni.